27.06.07

Kooli viimane päev


Täna sai lõpuks läbi pikk kooliaasta. Andsin tüdrukutele kaasa Eestist toodud karamellkomme ja Pilvekese komme. Nad pidutsesid niisama, sõid snäkke ja vaatasid filme.

Siin pole kombeks õpetajale lilli viia, kuid mõned teevad ikka kingitusi. Mina olen viimastel aastatel ostnud raamatuid kingiks. Kuna Kirke seletas mulle tõsise näoga, kuidas tema õpetajale meeldivad chapter books (hästi paljude peatükkidega raamatud), millel on hea algus ja hea lõpp, siis ostsin talle Rutherford'i poolt kirjutatud ajaloolise romaani "London". Mari õpetaja sai raamatu kassilugudega, aga siis tuli välja, ta pidi rohkem koeradest sisse võetud olema. Mari kirjutas raamatusse, et loodetavasti muutub õpetajal arvamine kassidest peale seda, kui lood läbi loetud on.

Täna on väga-väga kuum. Ilmaennustajad ähvardasid, et äikesetormid jõuavad Torontosse, kuid siiani on ainult pilvine ja tuuline olnud. Mõnel pool Ontarios on juba torm palju kahju teinud, lõhkunud puid ning rebinud katuseid. Loodetavasti ei saa see nii hull linnas olema. Igaks juhuks parkisime auto oma vahtrapuust kaugemale.

Proovisime meie kirsipuu kirsse. Sellel peaks olema neli erinevat sorti peal. Maitsevad imehead. Eelmine aasta saime vaid kümmekond kirtsus marja, mis ei jätnud küll muljet, et see puu söödavaid kirsse oskaks kasvatada, kuid sel aastal on hoopis teine lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)