01.10.08

Huvitav...

Kus istub minu väike tütar ning räägib minuga telefonil?

so cool... here's something for mashing things... microvawe... fridge... high humidity chamber... low humidity chamber... tons of cookiedough... kas me võiks seda küpsetada? ei ole ahju? kas ei saaks panna sinna high humidity chamber'isse? siin on isegi yellow glue gun... I love issi's office!

Issi office on tegelikult üks labor suure paberitehase juures, kus nad peavad kontrollima, kui hea kvaliteediga on toodetavad pappkastid. Kuna niisama kastide testimine ei anna tegelikult mingeid õigeid tulemusi, siis tellimused tulevad firmadelt, kes neid pakendeid kasutavad. Loomulikult peab sisse jääma ka toode, mida tulevikus transporditakse. Nii võib juhtuda, et laboris on hulgaliselt midagi huvitavat nagu küpsisetainast või küpsiseid, komme, riisi, kassi- ja koera toitu, isegi õlut, ja nii aina edasi, mis enamasti tuleb peale testimist hävitada. Loomulikult on kahju toitu ära visata ning nii jagab Tom seda, mida ära ei viida, tehase peale laiali ja toob koju. Nagu korilased :).

2 kommentaari:

  1. Tõesti väga huvitav töökoht :)
    Aga erinevalt toidukottidega koju hiilivate söökla kokkade juhtumitest ei jää teie pere pärast kellelgi kõht tühjaks :D

    VastaKustuta
  2. kõhud on meil, jah, hästi täis :). kui sajandivahetusel muretseti, mis tulemas on, siis arutasime, riisi jätkub meile pikaks ajaks :).

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)