13.10.08

Sügis?

Uskumatult soe! Pilt ei ole mitte suvest vaid sel nädalavahetusel võetud! Päikese käes hakkas lausa palav ning pidin endale varjulisema koha leidma! Tüdrukud poseerisid meile illustreerimaks, millised suvised päevad meil olid, ega nad kaua seal kuuma käes vastu ei pidanud. Ilmselt viimane selline imeline ilm, sest sel nädalal liigub kraadiklaasi näitaja allapoole nulli. Tagaplaanil on viinamarjalehed ainult kergelt värvi vahetanud.

3 kommentaari:

  1. Oi, ma olen kade, meil siin Lapimaal on puud juba ammu raagus ja lund ootame ( vöi kes ootab ja kes ei)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne14/10/08 14:58

    Sügis?? See ju vananaiste suvi või siis sealpool lompi - Indian summer. Ja mida siis suvel veel teha kui mitte päikest võtta. Uskumatult tundub ainult see, et te juba miinuskraade ootate.
    Meil siin on ka praegu veel soe. Õiget öökülma pole veel olnud. Mõni nädal tagasi olid madalamad kohad põllul valged, aga suuremat öökülma pole veel olnud. Gladioolidki veel õitsevad ja päevane temperatuur on 11 ja 15 kraadi vahel. Tundub, et külma ei tule veel niipea. -K-

    VastaKustuta
  3. Sügis on siin tegelikult alati ilus olnud, nagu ma ei väsi kordamast :). Ainult kui kraadiklaas juhtumisi oktoobris 25 kraadi sooja näitab, siis on küll selline tunne, et midagi on viltu (mäletan, kuidas 25 kraadi suvises Eestis oli kunagi minu jaoks juba talumatu :). Mõni nädal tagasi panime viimaks küttegi peale, sest ilmad läksid päris külmaks. Samas on sellised ootamatult järsud ilma kõikumised väga tavalised siinse kliima juures.
    Ja mina igatsen tegelikult jahedamat ilma, nii et võin vist vabalt Lapimaale elama minna :).

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)