02.11.08

Fotojaht - küünal

Minu pilt pole just täpselt küünlast, vaid sellest kuidas küünlaleek kõrvitsale näo loob. Kas just inimkäe abil... või ehk praegu ringi liikuvate vaimude nõiaväel :).

Vaadates üle oma reedeseid pilte, leidsin selle, millel muidugi üks väga tradtisiooniline küünalde kasutamine. (Minu tüdrukute sõbranna sünnipäevapidu on enamasti Halloweeni õhtuga ühendatud, kuigi päris sünnipäev mõni päev hiljem saabub. Koos on tore ringi joosta ning pärast peokooki süüa).

Teiste küünlad siin!

8 kommentaari:

  1. wau, kas sel kõrvitsal oli midagi seespool, midagi mis varju aitas heita?
    ise sõin kodus verigreippe niiet kõht valutas ja kookisin need lõpuks puhtaks ja tegin näod pähe. sain palju pisikesi jubedusnägusid. alati ei pea olema suured näod ja töökaaslased olid vaimustuses, läksid parvedena verigreipide kallale. riputasin need põõsale oksale erineva kõrgusega :)

    VastaKustuta
  2. siin on kõrvitsavoolimine eriliseks kunstiks muutunud! enamus muidugi teevad tavalise näo valmis, kuid mõni paneb palju vaeva sinna sisse. selle kõrvitsa puhul pole koort igalt poolt täielikult läbi lõigatud, ainult õhemaks tehtud, nii helendab küünalvalgus kenasti läbi - kõik see on väga peen töö ja tavalise kööginoa võib rahuga sahtlisse jätta, sellest pole üldse kasu.
    leidsin internetist pildi, kuidas kõrvitsanägu päevavalgel välja näeb.

    ise olen paar korda nii palju vaeva näinud. internetis on olemas lausa leheküljed mustritega, mida võib kõrvitsast välja lõigata.

    VastaKustuta
  3. unustasin... greibiidee tundub hästi huvitav. proovin meelde jätta!

    VastaKustuta
  4. See kõrvitsanägu on lahe! Me esialgu piirdusime traditsioonilisema lõikamisega.

    VastaKustuta
  5. selline näoga asi on küll vahva, aga selleks on ikka ilmset kunstiannet vaja, kopeerpaberist on vähe abi :)

    VastaKustuta
  6. Tõesti sünget emotsiooni tekitav kõrvits. Nii et teine rõõmus pilt on heaks tasakaaluks :)
    Greibiidee on väga vahva!

    VastaKustuta
  7. See kõrvits on kohe imeline. Küünal kui hing, mis hingestab ka mitteinimest. Väga hea pilt, väga ootamatu lahendus :)

    VastaKustuta
  8. See kõrvitsaküünal on lahe :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)