04.05.09

IKEA leib

Viimaks proovisin ära IKEA leivasegu, millele tuleb vaid leiget vett juurde lisada, siis pakki natuke aega raputada ning vormi valada. Pooleks tunniks kerkima ja tunniks ahju. Oli väga lihtne teha (kuigi leivamasinaga läheb asi samuti kergelt :). Maitse oli hea, eriti meeldisid päevalilleseemned. Taas kord pean tunnistama, et värvilt oli see leiva moodi. Ma ei saa ikka aru, millist rukkijahu nad siin müüvad, et sellest küpsetatu kunagi sama tume ei tule...

5 kommentaari:

  1. Olen ka seda paar korda ostnud ja tuleb hea, kuigi hind (ligi £2!)on mu jaoks kalliv6itu.

    VastaKustuta
  2. Ma ei arva ka, et hakkan seda just vaga tihti koju tooma. Teen ikka oma leibasid edasi ning saksa voi ukraina leivad tulevad ka odavamad osta.

    VastaKustuta
  3. Tahan kûsida, kas on kellelgil tuttaval kogemusi kuumaöhu poti kohta. Inglisekeelset nimetust ei tea. Ta on mitmekordne, ûmmarguse kujuga, klaaskupli all ja vöimaldab lûhikese ajaga nii kûpsetada, hautada.
    Yks tuttav Eestis ostis, kuid arvan, et kaup on teie mandrilt. Mis kiired seal toimivad? Tervislikkus...
    Tänades Soomest!

    VastaKustuta
  4. Ma arvan, et tean, mida mõtled. Olen neid reklaame näinud ja lugesin pisut arvamusi nende kohta. Muidugi neid negatiivseid :) Mõni ikka pahandas, et kuppel kippus katki minema... aga samas oli hulga kiitvaid sõnu!
    Vaata siia, kui see just nüüd õige asi on.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)