23.11.07

One of a Kind Show

.
Jõulud tulevad suure tuhinaga, juba lauldakse jõululaule ning poed on täis jõulukaupa. Valmistasin töö juures reklaame meie lahtioleku aegade kohta ajalehte (Eesti Elu) panemiseks - olin seekord eriliselt usin, sest viimasel ajal on selline selline kõrvaline kohustus kõigi muude ülesannete kõrval kippunud ununema (viimasel minutil olen ikka panga veebilehele ja uksele sildid üles saanud panna, nüüd siis juba valmistun hästi varakult, sest jõulude ajal kipub aeg ei tea kuhu kaduma).

Laenasin pildi One of a Kind Show kodulehelt. See käsitöö näitus-müük toimub kaks korda aastas - enne jõule ja kevadel (lihavõtte aegu). Läksime töökaaslasega peale tööd kohale ning veetsime järgmised neli ja pool tundi pakutavat käsitööd imetlemas. Muuseas oli taas oma väljapanekuga k
ohal Leena Kimsto (All Through the House). Ta teeb väga ilusaid riidest inglikesi. Kui mu lapsed veel Eesti Lasteaias käisid, siis tegime lasteaia toetuseks tema inglite müüki (panime neid isegi pangas müügiks välja, mida ei oleks ilmselt juhtunud kui ma poleks lasteaia laekuriks tol ajal olnud).

Siin on pilt poolest väjapanekust. Kui iga juures pikemalt peatuda, siis ei jõuaks sealt kunagi tulema. Nii me kiirustasime enamasti riiete juurest mööda, sest neid me kunagi ostma ei hakka (ainult vahetevahel, kui midagi silma hakkab, uurime, kuidas üks või teine asi tehtud on). Proovisime mõningaid kübaraid pähe ning otsisime korralikke nahast seljakotte (ainult kahe omad meile lõpuks meeldisid).

Eriti põnevad on lauad, kus müüakse toitu. Seal saab enamasti järgi proovida, kas üldse tasub rahakotti välja otsidagi. Kui jalad väga ära väsivad, võib vaadata moedemonstratsiooni, kus näitusel osalevad disainerid oma töid reklaamivad. Mulle endale meeldivad klaasikunstnike tööd ja savist asjad, kuigi neid just eriti palju kohal polnud.

Väga paljud külastajad teevad oma jõuluostud just sellel näitusel ära - eriliselt tublid, sest siis on terve kuu mureta! Mina nii tubli ei ole, kuigi eks meil ole asjad pisut lihtsamad. Lapsed teavad, et jõuluvana rohkem kui ühe kingituse ei too (kuigi millegipärast unustab ta selle ära ning kingitusi on siiski kaks või kolm, aga see pole meie süü).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)