03.02.08

Sünnipäev

Olime eile väikese Sylvi kuue-aastasel sünnipäeval. (Palju õnne minu kohe-kohe sama vanaks saavale õetütre pojale!!! Uskumatu, kui kiiresti aeg lendab - oh, milline äraleierdatud ja tuttav tõde...)

Tegin Sylvile õnnitluskaardi eelmisel aastal võetud pildist, mille ta ema kenasti kohe hoiule pani; oli üllatunud, kuidas küll enne pidu foto olemas oli!

Kirke küsis, kui vanaks Sylvi saab ning teatas siis, et temal hakkab igav... Mari võttis ettenägelikult oma Nintendo kaasa, kuid üllatus-üllatus, ühel oli tore ja teine ei võtnudki oma Nintendot välja, kuigi lõpuks ta mulle peale käima hakkas, lähme koju! Vaatasime siis temaga ja sama vana Katiga koos ühte raamatut looduse ja maailma rekorditest, kuni kodutee ette võtsime.

Kuigi meil oli lastepidu, siis on see meie jaoks heaks põhjuseks sõpradega kokku saada. Nagu ikka on õrnemale soole varutud lahedat veini (pildil), mis maitseb kui mahl, kuid kangust jagub päris palju. Nii et ettevaatust tarbimisel :) Peremees tegi arbuusiviina ja jõhvikamahla segu, mis samuti hea-hea, kuid mina kipun kõike ainult maitsma, sest keegi peab pärast autorooli istuma (kuigi siin maal ei ole 0% seadust - klaas veini või õlu on täiesti lubatud).


Peremees on seekord kalad poest ostnud (kuid pidi täna juba ise kalale minema); ja suitsukala välja võlunud. Kaks suurt suitsu-lõhet kadus väga kiiresti külaliste kõhtudesse! (Suitsukala kauplusest ei leia, välja arvatud ida-eurooplaste/ venelaste poodidest).


Tort on laual, Sylvi mõtleb soovidele, mida küünalde ärapuhumisel soovida ja Kirke unistab juba magusast shokolaadikoogist.

KUUS!

Viimaks sai kõik kingid üle vaadatud ning pärast uute mänguasjadega mängitud! Kirke oli minu üllatuseks Sylviga pidevalt ninapidi koos. Hiljem seletas mulle: „I just wanted to be nice to her! See oli ju tema sünnipäev!”

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)