27.04.08

Palume süüa!


Kõht on tühi ja tahaks süüa!!! Aga pererahvas on unustanud poes käia ning jätnud tühja koti vedelema! Igaks juhuks võiks muidugi vaadata järele, kas koti põhjas äkki siiski leidub midagi.


Hoidsin varem toitu sööginõus, milles toit kenasti vahetpidamata ees oli. Siis vaatasime, et Liisu on üsna tüsedaks end söönud ja maganud. Nüüd panen neile hommikuti päevaks topsitäie, mis hommikuks on kadunud. Kui me liiga kaua magama jääme, siis tullakse meid magamistuppa kiusama, enamasti hakatakse krabistama mõne asjaga, sest neile on selgeks saanud, kuidas meid liigutma panna (kust küll neile selline tarkus tuleb ;). Nad on meil sellised viisakad kassid, kes kenasti just enda toidukausi ette tulevad ning ootavad rahulikult järjekorras, millal toit ette saab.

2 kommentaari:

  1. Anonüümne28/4/08 10:05

    Kui viisakad kassid! Kas nad ka isekeskis nii viisakad oskavad olla? Minu Kiisu on paaril korral krõpakoti mõrvanud ehk siis omavoliliselt sinna sisse tunginud. (külej pealt auku sissenärides-järades. Pilt oli selline, nadu oleks minikuulipildujaga tulistatud. Nüüd hoian krõpasid purkides - neist ikka läbi ei närita.
    Suurema pahanduse korraldas ta maal, kus te meie Berna tagavaraks ostetud krõpapakki end sisse järas. Esiteks ei tohi see toit ju pikalt õhuga kokkupuutudaja teiseks oli ta sellesse 17-kilosesse pakki oma silmade kõrguselt sisenenud, mis omakorda tähendas, et auk asus paki alumises kolmandikus. oh seda ümberpakkimist siis. -K-

    VastaKustuta
  2. Õnneks pole nad veel nii targaks saanud, et hakanud kotti närima, ootavad ikka kannatlikult, millal keegi (st mina) neile midagi nina alla panen! Omavahline läbisaamine võrdub talumisega, Liisu aegajalt kahiseb/sisiseb väiksema peale, väiksem tahaks rohkem mängida, suurem niisama vedeleda!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)