12.02.10

Kanada tenorid

Kanada tenorid andsid just välja oma esimese albumi ning nende kuulsus on jõudnud tasapisi lõunanaabritenigi. Viimane on kandalaste jaoks suur asi, sest sealt edasi ootab ees juba lai maailm. David Foster, muusikaprodutsent, kes on muuseas Celine Dioni, Josh Grobani ja Michael Bublé 'avastaja' ning on töötanud koos paljude maailmakuulsate lauljatega, nimetas Kanada tenoreid riigi rahvusaardeks. Arvestades, et nad oma nooruse ja kena välimusega silmarõõmu pakuvad, siis miks mitte neid aardeks pidada, eriti veel kui nad laulda ka oskavad ;) Kuula neid ka MySpace'is.

Nüüd on nad ka "Oprah-templiga" ära märgitud :) Mehed esinesid tema saates, lauldes iseenesestmõistetavalt kanadalasest muusiku ja laulja Leonard Coheni laulu "Hallelujah", mida muuseas nii mõnedki koorid oma repertuaari võtavad, ka Mari-Kirke kool (vaata-kuula siin - keskelt alates). Kõige suurem üllatus oli nende lemmiku Celine Dioni lavale ilmumine. Juba lauljate ilmete nägemine, kui nad saavad aru, kes nendega ühines, on kordumatu!

Pean küll ütlema, et Celine Dion ei kuulu mu lemmikute hulka, pigem nautisin rohkem kanadalase Sarah McLachlan'i üllatusilmumist sama laulu ajal, kahjuks pole video kvaliteet väga hea... pigem tasub kuulata samas koosseisus nende Talvelaulu.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)