09.05.10

Emadepäev

Ilusat emadepäeva kõigile emmedele!!!
Selline tore kaunistus oli Toronto Eesti Maja saali seinal, kus teisipäeval algkool ja laupäeval lasteaed seda tähtsat päeva tähistas. Laupäeval oli ka lasteaia lõpupidu. Koolid kestavad veel nädal aega edasi.

Meie töö juures tegid kaks noort tudengit, kes meil koolist vabal ajal abiks on, erilise üllatuse. Kõik panga emmed said toreda kingituse - gerberaõie kommikarbiga! Ootamatult südantsoojendav, kui keegi nii tähelepanelik oskab olla!!! Kui vähesest piisab, et tõsta keset tööpäeva tuju 100 kraadi võrra :)

Emadega seoses sattusin lugema artiklit, milles ka emmest juttu. Kõik emmed on erilised, kuid see emme on mitmesajakordselt eriline, sest on Guinnessi rekordite raamatus kirjas kui kõige rohkem kaaluv emme! Kuid sellest ei piisa talle... 42-aastane emme sihib 1000 naela piiri, et võita kõige paksema naise tiitlit! Pisut ekstra "polstrit" ei riku ju ühtegi emmet, teeb nad hoopis mõnusalt kallistatavaks ja lastele süles istumise eriliselt pehmeks :) Kuid ainult rekordite nimel lõpuks oma tervisega mängida... hmmm... ma ei tea, kui tark tegu see on! Ma loodan ainult, et ta oma tütrele samu mõtteid ei süsti.

Viimaks uuesti kaks linki toredatele lauludele emast:



Täienduseks: lapsed küpsetasid mulle pannkooke ning Kirke kinkis tibatillukese kleidikese, millele tikitud "MINU EMME". Mari joonistas mulle. Skännin, kui tal see päris valmis saab. Ja veel sain imekena lille :) Tomi postitus on siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)