06.05.10

Raamaturiiul

Joy Fielding "The Wild Zone"

Joy Fielding on kindlasti üks mu lemmikutest Kanada kirjanike hulgas. Tema lugudes on palju psühholoogilist pinget ja põnevust, ootamatuid kurve. Kui nüüd mõni meesterahvas tema seda raamatut satuks lugema, mõtleks ta ehk korralikult järele, kas baaris tasub endale kena õrna naist ning meelelahutust otsima minna.
Kolm sõpra veavad kihla, kes nendest suudab huvi äratada müstilises daamis, kes üksi kokteiliklaasiga lauas istub. Pealtnäha nii lihtne ülesehitus muutub varsti palju keerulisemaks ning viib lugeja hoopis ootamatutele radadele. Müstiline naine on abielus mehega, kes ääretult armukade, mis tähendab ranget kontrolli naise üle ning peksu... Kuidas sellest olukorrast välja tulla?


Joy Fielding "Still Life"

Lugu, mis edasi antud naise poolt, kes autoõnnetuse tagajärjel koomas. Kena naine, kel olemas kõik õnnelikuks eluks, satub haiglasse, kus ta kuuleb küll väga hästi, mis ümberringi toimub, kuid ei suuda "üles ärgata".

Varsti avaneb talle hoopis teine pilt inimestest, kes ta ümber on olnud. Ja kas õnnetus oligi tegelikult õnnetus, pole asja uuriv politseinik kindel. Kas aga ellu tagasitulek ongi nii hea mõte... Keda ta saab usaldada ja keda mitte. Kindlasti väga huvitav lähenemine, kus peategelane on justkui kõrvaltvaataja rollis. Äärmiselt põnev raamat taas kord tema sulest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)