14.05.10

Kunstinäitus koolis

Sel nädalal toimus Mari koolis näitus, kus välja olid pandud kunstikursusi võtnud noorte tööd erinevas tehnikas. Müüdi fotosid, raha läheb heategevuseks. Vaadata sai filmitehnikaga sina peale saanud õpilaste lühifilme ning lisaks kuulata noorte muusikat. Nad olid kenasti seal piltide vahel ning tinistasid kitarri :) Ühes klassis pakuti kunsti kõrval ka näksi. Seal võis kuulata klaverimuusikat. Väga vahva mõte, see elava muusika kohale toomine.

Mari kool on suur ja oleks väga külm ning kõle, kui värvitud seintele poleks maalitud hulgaliselt pilte, ikka õpilaste endi poolt! Siin on neid pisut seintel näha.

Mõned fotod väljapanekust, kus Mari tööd olid üleval. Teises reas paremal pool on tema teos teemal - valgusreostus linnas (klõpsa pildil, et seda suuremalt näha).

Siin on Mari töö alumises reas, paremalt teine. Lapsed joonistasid mängukaarte.

Veel mõned tööd, mis silma jäid. Klõpsasin niisama, ilma valikuta. Väga häid töid oli seal!




Mari töö luuletusega - luupainaja. Loe Mari luuletust siit (ta avaldab seal oma loomingut Blood-Fire-Demon nime all).

Lisaks koridori väljapanekutele oli lisaks mitmes klassis tööd väljas. Siin pildil on kunstiklass. Selle kõrval oli klassisuurune pimeruum, kus sai "päris" filmiga mängida. Mina olen samamoodi kunagi ilmutanud ja fotosid teinud. Tänapäeval on muidugi digifotokaga hulga lihtsam pilte teha.

Pidime maksma $2 pileti eest, mis kattis pisut kulusid ja läks toetuseks. Parasjagu nii palju, et keegi ei pidanud tundma, kas mul ikka raha on näitusele tulekuks. Nägime seal juhtumisi Mari ja Kirke kunagist karatekaaslast. Olivia oli õega väga lühikest aega lõpuks karates ja tükk aega tagasi. Poleks teda üldse ära tundnud, kui ema kõrval poleks olnud! Ta käib samas koolis kus Marigi, üheksandas klassis :) Kuid kool on suur ja ega kõiki ei jõuagi näha, kui sama kursust just ei võta. Mari Eesti lasteaia kaaslane Mati on ju ka samas koolis, kuid nad on ainult mõne korra näinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)