09.02.08

Aafrika sinu toas


Kui oled loomadest huvitatud, siis võid külastada järgmisi lehekülgi ning jälgida, mis Aafrika looduskaitse aladel parasjagu toimub:

Seal on üleval kaamerad, mis pidevalt toimuvat edastavad. Paar päeva tagasi panin töö juures ekraanil väikese pildi jooksma ning nägin krokodille, ahve ja kitsi. Eriti meeldis mulle ahv, kes täiesti rahulikult vähemalt pool tundi puu otsas istus ning niisama ilmaelu kaes. Samal ajal kuuled ka häälitsusi, mis on eriliselt rahustavad. Hetkel on mul Africam üleval ning terve kari pühvleid viidab mõnusalt aega.

Arutasime, kas mõni inimene on kaamera taga, kuni nägin
äkki kellegi kätt läätse puhastamas. Paistab, et on nii ja naa. Mõni kaamera läheb liikumise peale käima, mõne taga on siiski inimene. Mõtlesin kõigi nende filmide peale, mis kipuvad ikka kõige põnevamaid hetki näitama ja nii on jäänud mulje vaestest kitsekestest, kes oma elu pärast aina mures on ja lõvidest, kes ainult söögi peale mõtlevad. Jälgides veebikaamerast tegelikku elu, näed, kui „igav” kõik on :) Aga ainult nii tavalist tegevust filmides saad kõige paremad võtted, mida siis hiljem tervele ilmale näidatakse.

Head vaatamist!

1 kommentaar:

  1. Anonüümne11/2/08 08:53

    Wow, mulle meeldib sinu blog isegi väga. See on nagu pisike suunaviit internetikeskkonnas. Päris lõbus on surfata mööda sinu antud linke ja vaadata seda kõike ilusat-huvitavat, millele oled otsa sattunud. Ma ei pane isegi 'bookmarke' neile lehekülgedele vaid lähen nendele ikka läbi sinu blogi.
    -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)