18.04.08

Kingad...


Kuidas on võimalik, et kingad sulle vingerpussi mängivad... Päeva lõpul märkad, kuidas kummagi jala otsas on erinev king!?? Hommikul olin kohe kindlasti ühesugused kingad jalga pannud! Muidugi torkasin need palja jala otsa, sest ilmaennustajad lubasid meile 24 soojakraadi. Ja muidugi hakkasid need hõõruma, nii et töö juures vahetasin need mugavamate vastu (küll on hea, et polnud veel talve sabas neid koju viinud). Ning kui enne äraminekut hakkasin jalatseid vahetama, siis jäin oma jalgu arusaamatult vaatama...

Keegi mulle töö jooksul selles suhtes märkust ei teinud, kas viisakusest (millest ma kunagi ei saa aru, parem ikka ütle, kui midagi viltu on) või siis nad tõesti ei vaata minu ilusaid jalgu ;) või vähemalt ilusaid kingi ;) või toimus see siis, kui enamus juba nädalalõppu veetma ruttas. Nii ma siis mugistasin omaette ning otsustasin lõpuks oma vana paariga kodutee ette võtta.

2 kommentaari:

  1. Anonüümne21/4/08 01:55

    Lahe, kui sul on jalga torgata kingad, mis on ühte nägu ja tegu. Mul ei õnnestuks see juba ainuüksi seetõttu, et kontsakõrgused on juba erinevad :)
    Samas sokkide suhtes võib küll midagi taolist ette tulla, aga lohutuseks võib rõõmsalt teatada, et mul on kodus veel üks samasugune paar. -K-

    VastaKustuta
  2. Jah, mul kipuvad kingad olema kõik madala kontsaga, loobusin kõrgest paarkümmend aastat tagasi ning tunnen end üsna abituna, kui konts all on. (Siiski on mul olemas üks paar, mida vast kord aastas jalga panen ja mis mind vähemalt 8cm vòrra pikemaks muudavad, miski imelise nipiga istuvad nad mul oivaliselt jalas, et saan isegi kontsaga hakkama :)
    Mul on eriliselt hea meel praeguse moe üle, mis soosib madalaid kingi, olen oma garderoobi lõpuks mitme paariga täiendanud ;)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)