18.02.10

Eestlased OM avatseremoonial

Nüüd võtsin natuke aega ja vaatasin uuesti OM avatseremooniat, õieti küll seda osa, milles eestlased staadionile sammusid. Sain kohe mitu korda ja rahulikult uurida ning imestasin, miks ma kohe Kanada eestlaste hulgas tuntud Tiiu Nurmbergi ei osanud märgata, sest tema oli see, kes ääres kõndides kaamera poolel rõõmsalt tantsusammu tegi ja lehvitas. Kujutan ette, et tema jaoks oli see eriline tunne esindada Eestit oma sünnimaal. Püüdsin paar pilti kinni ja pidin taas kord tunnistama, et eestlaste rõivad ühed kaunimad on.


Kanada kannab olümpiamänge edasi mitmel kanalil ja mitmes keeles, mitte ainult prantsuse ja inglise. Veebilehel on võimalik samuti kogu aeg asjadel silma peal hoida, nii sõnas kui pildis, sest ka seal lastakse otseülekandes võistlusi üle (nagu aru sain, on see esmakordselt nõnda laia skaala internetis saanud). Natuke juba muretseti, kas inimesed tööl ikka tööd ka teevad :) Ja muidugi saab osasid asju uuesti vaatama minna!

2 kommentaari:

  1. Jah, minu meelest ka olid eestlastel tänavu väga kaunid riided. Ei mõjunud kostüümidena vaid just ilusate riietena.
    Tagantjärele veel õnnesoovis ja tahtsin öelda, et ma alustasin Kanada-raamatu lugemist eile õhtul. Kuidagi väga tuttav elu tundub olevat. Aga ma olen alles esimese kolmandiku peal ka. Siiamaani on raamat tore olnud :)

    VastaKustuta
  2. Keegi uuris siin mu käest, kas neid saaks kuidagi endalegi osta! Mis muidugi näitab veel kord, et kui inimesed oleks nõus neid selga panema, siis on rõivad tõesti kaunid!

    Ma loodan, et ülejäänud raamat ka tore on :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)