15.02.10

Linnupere

Sel ajal, kui Kristina Šmigun-Vähi endale hõbeda välja võitis, imetlesin mina meie akna taga lindude toidulauale tulnud maiustajaid - tänase perepäeva (Family Day) taustal :). Linti jäi Põhja-Ameerika tihane (chika-dee), valgepõsk-puukoristaja (nuthatch) ja emane kardinal. Kahjuks ei suvatsenud isane esinema tulla, kui minu kaamera käis, istus niisama viinamarjaokstes. Taustaks kõlab kõigi nende linnukeste laul, mis interneti sügavustes kättesaadav... minuni kostis ainult vaikne siutsumine ja kiisu ärritatud näugumine :) Olin ka sunnitud uue toidualua panema, sest teisest said oravad kergesti toidu kätte ning viimaks lõhkusid veel ära ka. Uuega, milleks on plastikust pudel, käisid nad ainult pahaselt ringi, proovisid alt ja ülevalt ja isegi aknalaualt läheneda, kuid jäid pika ninaga.


7 kommentaari:

  1. Palju õnne Sulle tänase päeva puhul !

    VastaKustuta
  2. Palju õnne sünnipäevaks!

    VastaKustuta
  3. Palju onne sunnipaevaks!!!!

    VastaKustuta
  4. Kisub kordamiseks aga Palju Õnne!!!
    Kas tead, et täna on ka Põhja-Korea "armastatud" juhi Kim Jong Il'i sünnipäev:)

    VastaKustuta
  5. Anonüümne16/2/10 15:37

    oravatele voiks valja panna paevalilleseemneid, ka nemad oleks talvel tanulikud lisatoidu eest.
    mari

    VastaKustuta
  6. Oravatele võiks anda küll süüa, aga nad on siin väga jultunud tegelased, kes ei jätaks sind siis üldse rahule... pistaks kasvõi sinugi nahka :)
    Kui nad oleks sellised viisakad ja armsad nagu Kadrioru pargist mäletan, siis ei oleks mul üldse kade meel nendega toitu jagada.

    VastaKustuta
  7. Anonüümne19/2/10 09:00

    Sina oled pahane oravate peale. Mina kipun puukoristaja kurjustama. Nad / või ta - ei saa hästi aru, et kas mõlemad võis siis üks eriti ülbe sell, on meie linnumaja vallutanud ja kui on tema seal söömas või niisama kiibitsemas, ei pääse ükski tihane ega muu pisilind linnumaja lähedussegi. Kui ma sinu videot vaatasin, siis tundsin, kuidas puukoristajat nähes turjakarvad tõusid... :D -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)