30.05.10

Eurovisioon 2010

Arvestades, kui palju kordi on Youtube'is juba Lena Meyer Landruti kuulatud võrreldest teistega (üle 15 miljoni - 5m eurovisiooni kanalil), siis oleks olnud ime, kui ta poleks esimeseks tulnud. Igaljuhul oldi meie peres päris rõõmsad, kui see vallatu Saksa laul võitis (nii palju, kui meil kuulajaid on :). Isegi kingad Lena jalas proovi ajal on ju vallatud :D Muide, ühes Oslos antud intervjuus loetleb ta laule, mis talle endale meeldivad. Üks oli 'Balti poiss'... Huvitav, kas ta mõtles meie esindajat või leedulasi? Kui meie oma, eks sellest haara mõni ajakirjanik kinni ja ei jäta kindlasti märkimata, lisaks muidugi see Eestis sündinud vanaisa jutt.

Sain jälgida ETV otseülekannet ja mõtlesin taas kord, et Belgia mulle meeldib, kuigi mul oli hea meel Saksa võidu üle! Nende laulud olid üsna erinevad. Eestlastest kommentaatoritel oli minu meelest hea mõte, teha hoopis hääletust nii, et keegi ei tea, kust laul tegelikult pärit on. Kas poleks kõige ausam?! Aga ilmselt oleks see väga raske läbi viia!

2 kommentaari:

  1. Ohoo! Mul on sel aastal Eurovisiooni vastu olnud täielik ükskõiksus, sest meil polnud minu arust juba eelvalikus ühtki konkurentsivõimelist lugu. Seega ma ei imestanud, et me eelvoorus põrusime.

    Nii ma ei viinud ennast üldse kurssi, kes on favoriidid. Ja teleka tegin juhuslikult lahti just siis, kui esines see Lena. Naersin pisut selle meie reporterite vaimustunud Eesti-vanaisa jutu üle. Pärast seda laulu panin teleka kinni ja läksin magama. Ja nagu selgub, sain minimaalse ajakuluga olulise kätte :D

    VastaKustuta
  2. Mulle ka Saksamaa lugu meeldis. Tore, et võitis. :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)