19.03.08

Medal

Enne veel, kui lumi päriselt ära sulab (kuigi täna lubas ilmajaam meid veel lumega õnnistada) üks pildimeenutus mõne aasta tagant, kui Mari võttis osa suusapäevast Collingwoodis. Tore traditsioon, kus eesti noored ja vanad ühtemoodi koos on ning terve päeva rõõmsalt mäemõnusid naudivad. Muuseas toimuvad eri vanustele võistlused. Pilt ongi Marist, kui Tiiu Nurmberg andis talle kuldmedali üle. Muidugi oli põhjust imetlusega alt üles vaadata seda noort suusatajat, kes eelmistel olümpiamängudel Eestit esindas :)

Samas on Mari asja palju rahulikumalt hakanud võtma ning ei unista suurte rekordite purustamisest. Ütles mulle hiljuti: ma tahan lihtsalt suusatada, sest see on tore. Ja mul on hea meel, et ta hulljulgelt mägesid ei valluta, kuigi mõned rajad, kus ta end eriliselt mõnusalt tunneb, on isegi Tomile juba tüütult rasked.

Veel täienduseks, et igal aastal peetakse sarnaseid suusapäevi USAski (Vermont) - idaranniku suusapäevade nime all. Mitmed eestlased Kanadast reisivad selleks ajaks just sinna. Nii ka sel aastal, kuigi nagu pealtnägijad seletasid, pidid nad seekord vihmaga võitlust pidama...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)