22.03.08

Pühad

Mõnus on pühade ajal hommikul kaua magada või teha midagi, mis väga meeldib (või ei meeldi). Mari on korraks raamatu kõrvale pannud ja võtnud kätte Nintendo mängu, samal ajal silma peal hoides, et Kirke oma raamatut loeb. Selle viimasega käib meil justkui vägeva vägikaika vedamine... Lugemine ei kuulu kohe kindlasti ta lemmiktegevuse hulka!



Samal ajal naudib Jaanika pisukest kevadpäikest, mis on eriliselt eredalt paistma hakanud. Siiani pole aga päike suutnud sugugi oma tööd korralikult teha ning lumi on ikka kindlalt paigas. Neljapäeval sadas isegi pisut juurde!

Toomas lõikab viinamarju. Oleks pidanud juba veebruaris tegelikult seda tegema, aga pole olnud palju mahti. Samas on temperatuur tavalisest palju jahedam, nii ei peaks see suurt tähendama. Praegu oleks meil tavaline soojus kusagil viieteist kraadi ümber, kuid seda pole küll veel kuskilt kandist paistmas. Päike sillerdab küll ilusti, kuid samas on ikkagi külm!

Tänu sellele külmale, otsustasid Tom ja Mari oma suusad veel kord välja otsida ning suusamäele minna! Nende üllatuseks oli Blue Mountain isegi õhtul lahti - osadel on sel nädalal koolivaheag ning muidugi on lisaks veel lihavõtted.

Lõpuks pilt Marist kevadise mäe otsas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)