29.03.08

Eesti Kanada sõpruskohtumine ...

... jalgpallis lumise taeva all. Laenasin pildi ETVSport kodulehelt. Oleks pidanud kohe sellest paar sõna kirja panema, aga parem hilja kui mitte kunagi :)

Kolmapäeval saime töö juures teada, et võistlus on käimas ning CBC kannab seda interneti kaudu üle. Muidugi tõmbasin lehe kohe üles ning ei uskunud oma silmi, kui nägin seda uhket lumesadu, mis platsi paksu valge vaiba alla mattis. Eks me proovisime ühe silmaga töö kõrvalt toimuvat jälgida ning omavahel naljatlesime, ei tähenda, kumb võidab - põhjust mõlema edu üle rõõmustada. Tegelikult... tunnistasid enamus hiljem üles, et Eesti võit rõõmustas ikkagi rohkem!

Eriti tore oli vaadata kõiki neid vabatahtlikuid, kes lund lükkama tulid! Samal ajal saime kõne vanaproualt Eestist (kolinud sinna pensionipõlve pidama), kes muuhulgas kurtis lume rohkuse üle ning jutustas parasjagu toimuvast võistlusest. Ka tema hoidis Eestile pöialt! Ja üks vanaproua siin sosistas tasakesi oma hooldajale näpp suul: „Ära ütle kellelegi, aga ma olen Eesti poolt!” Ning vaatas ettevaatalikult ringi, et keegi ei kuuleks...

Hulganisti pilte leidub Eesti Elu leheküljelt (mitmed fotod on noortest, kes siit Eestisse elama asunud). Ja link lühikesele videole.

Mõned lingid Kanada uudistele kohtumisest (kuigi ega seda suure häälega kunagi välja ei hõigatud - jalgpall pole just kõige populaarsem spordiala siin maal): Sportsnet ja CBCSports.

1 kommentaar:

  1. Anonüümne31/3/08 02:43

    Lahhee! Ikkagi leidis kinnitust eesti vanasõna - ega tali taeva jää. Vähemalt ei saa ma enam ironiseerida, et sel aastal läks hilissügis sujuvalt üle varakevadeks. Ikkagi tuli talv vahele - küll ainult paariks päevaks. Tänaseks on veel suuremad lumehanged alles.
    Ausalt öeldes vaatasin mina küll tol päeval oma kolleegidele kui nõrgamõistuslikele, kes teatasid, et nad lähevad seda sõpruskohtumist Tallinasse vaatama. Tegelikult ei uskunud ma, et see üldse aset leiab, sest seekord tuli talv ootamatult ja täiseti valel ajal. Nad seal staadionil olid ikka püsti hädas olnud luimehangede kõrvaldamisega, sest pea poolteist ööpäeva sadas ju jutti ning nagu pildiltki näha võis sadas ka mängu ajal.
    Vähemal polnud lumi Kanada sportlastele midagi uut ja ootamatut, sest teie seal nautisite lumerohket talve juba pikemat aega.

    Mul on üks sõbranna, kes ka blogimaalimas ringi surfab ja tema saatis mulle järgmise lingi:
    http://phutty.blogspot.com/2008/03/how-estonian-are-you.html
    Kena testitegemist!
    -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)