23.03.08

Suusatamas Albertas

Mõned pildid Albertast, kus Tom tegelikult töö pärast pidi minema, kuid kus ta loomulikult oskas töö ja lõbu kokku viia :) Nädalavahetus jäi talle priiks, nii sai ta käia Banffis ja Nakiskal, kus Calgary '88 olümpiamängude ajal võistlused mäesuusatamises toimusid. Tomi arvamine: Nakiska oli mõnusam, aga samas leidis ta, et Mont.Sainte-Anne Quebecis on samamoodi mõnus! Mul oli muidugi hea meel seda kuulda ning enam ei kipu lääne pool asuvaid mägesid vallutama.

Ainuke, mida ida pool pole, on uskumatult kenad vaated kõrgele mäestikule. Siinpool on need palju madalamad. Samas mõtlesin mägede peale, et neid on kena vaadata ja imetleda, kuid ei kujuta end sugugi selliste mägede vahel elamas. Tahan ikka tunda, et vesi on lähedal - eelistatavalt ikka meri, (ilmselt minu sees voolav hiidlastest esivanemate veri nõuab seda :) Mõned aastad tagasi Põhja-Norras telgiga reisides seadsime kord end suurte mägede vahele orgu öömajale. Vaatasin neid mägesid ning tundsin end kuidagi pisikese ja kaitsetuna...

Siin on mõned pildid Albertast. Kui tahad rohkem vaadata, kliki siia.

















Viimased pildid on Calgary'st. Tom ütles, et ei tahaks sugugi seal elada ja töötada, mis sest et viimased aastad on väga palju jõukust neile toonud. Pildi peal tundub linn väga hall (pruun) ja sellepärast otsisin, kas tõesti näeb ta nii õnnetu välja. Siin on natuke rohelisem pilt linnast :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)