07.12.08

Aardejaht - tekstiil & kotid

Hilinenult pilt tekstiilist kukupai alustatud aardejahi teemal. Fotol on tükike Hiiumaa rahvariiete seelikust. Ega väga tihti põhjust pole neid kanda, kuigi palju rohkem kui Eestis :). Kui Eesti Koolis õpetasin, siis ikka aktuste ajal, omaloominguõhtul. Tööle oleme rahvariietega tulnud iseseisvuspäeval veebruaris. Kaugel muutume palju rohkem eestlaseks kui kohapeal elades :).


Kotid on minu jaoks huvitav teema. Kunagi kandsin ikka käekotte, mida sai kergesti üle õla visata, siis avastasin enda jaoks seljakotid ja ega enam mind ilma sellega ei leia :). Siiani otsin küll sellist mõnusalt parajat, mis ise liiga suur ei ole, aga millesse mu raamat sisse mahuks.



Ja kohvrid... nii tähtsad meie elus! Kunagi tulime siia ainult kaks kohvrit käe otsas, nüüd imestame, kuidas küll nõnda palju kraami kogunenud on! Iga kord kui reis Eestisse ees, muutub Liisu väga rahutuks. Kõnnib ümber kohvrite ning poeks hea meelega ise mõnda sisse. Siin peesitab ta pakitud kohvri otsas, nagu hoiaks see meid kodus kinni :).

1 kommentaar:

  1. Kaugel elades on see vist identiteedi küsimus, et oma rahvust palju rohkem rõhutama kipume.
    Aga kiisu kohvri otsas on vahva, tema ju ei tea, kui kaugele see reisib, tuleb mingi aja pärast imelike võõraste lõhnadegs tagasi.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)