08.12.08

Eeskuju


Kirkele meeldib väga üks tema senseidest - Ann Chaplin - siin istuvad nad koos ühel varasemal võistlusel (ma kahtlustan, et Kirke juuksesoeng on tulnud sellelt suurelt eeskujult ;). Ann on väga kena ja sõbralik noor naine, kes juba viieselt hakkas laulma ja muusikat kirjutama. Hiljuti andis ta välja esimese plaadi oma lauludega, mis on nii väga temalikud. Pisike sõber Kirke sai Ann'i käest pühendusega CD, mida muidugi pidi kodus päris mitu korda üle kuulama :).

Meie muidugi soovime talle kõik edu, et tal ikka hästi läheks, sest ega see muusiku elu just kõige kergem ole, kui sa päris tippu ei jõua... aga siis kipuvad tekkima jälle sellised imelikud probleemid, vähesed suudavad iseendaks jääda. Ehk peakski hoopis rohkem soovima enese juurde jäämist, ükskõik mis elu ka ei too. Kindlasti aitavad karates õpetatavad põhimõtted sellele kaasa :).

2 kommentaari:

  1. Anonüümne9/12/08 14:38

    Hästi armsad laulud on Ann Chaplinil. Jäin neid mõneks ajaks kuulama ja kuigi sinu jutust tundus, et nende kuulamine oli sulle mõneti kohustuslik - siis ilmselt oli see meeldiv kohustus:).
    Omalt poolt soovitan sul myspace'is ühte pisikest Tartu neiut (/pokinen). Tema laulud on mulle meeldima hakanud. Keegi on pannud minu meelest tema parima loo üles youtube'i: http://www.youtube.com/watch?v=2uKsx2U9v6w
    Seesama Mari laulab ka oma kursuse plikade pundis NolensVolens. Ka neil on myspace'is oma lehekülg (/nolenvolen). -K-

    VastaKustuta
  2. Ei olnud kuulamine kohustuslik, meeldisid mullegi need laulud :). Ostsin talt kaks plaati jõulukinkideks. Sain nii teda toetada kui oma jõuluostusid teha!

    Mari Poikineni laul on kena!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)