26.11.09

Blogi sünnipäev

Täna, täpselt kolm aastat tagasi tegin oma esimese sissekande. Sellise ettevaatliku, teadmata ette, mis ja kuidas. Siiani olin lihtsalt arvuti taga lugenud lehti ja vahel vaadanud erinevaid saateid. Kindlasti sattusin ka mõnikord blogide peale, kuid ei süvenenud, mis need täpselt olid.

Ja nüüd seletus, miks siin Julie & Julia filmi reklaam ilutseb. Esiteks muidugi jõudsin lõpuks nii kaugele, et vaatasin selle filmi ära. Teiseks... üks peategelastest, kellel film põhineb - Julie Powell - oli see, kes mind blogimise juurde tõi. Ja üldsegi mitte oma blogiga, vaid hoopis tema raamatuga, mille olin tänu ühele arvustusele koju toonud ja läbi lugenud. Sealt edasi otsisin juba blogi üles... ning nüüd on siis kolm aastat möödas :)

Aga filmist... ma ei osanud eriti midagi oodata, kuid minu meelest on see hästi toredalt kokku pandud. Meeldib väga Meryl Streep, kes nii vahvalt Julia Child'i mängib ning ta kuidagi inimlikuks muudab. Minu meelest oli see naine väga robustne ning ennast täis... nii palju kui ma mäletan telerist teda nähes, aga see oli muidugi pealiskaudne 'tutvus'. Youtube abil üks kokasaade, mida mina kunagi nägin ja teine tema enda vana saade:



Pildile püüdsin meie kaks blogijat, sest Tomgi on hakanud oma mõtteid kirja panema. Ilmselt vaatas, et midagi huvitavat on käimas, kui ma arvuti taga muudkui istun, ja ei tahtnud heast asjast ilma jääda ;)

5 kommentaari:

  1. Palju õnne blogis sünnipäevaks! :)
    Sul on väga hea blogi. Hoian sellel ikka iga päev silma peal. Ja ka Tomi blogi on huvitav oma pikkade kirjeldustega matkadest.
    Jõudu teile! :)

    VastaKustuta
  2. Palju, palju õnne! Ma ka loen hoolega mõlemat blogi. See alumine pilt on nii armas teist kahekesi koos.
    Edu blogipidamisel ja ehk yhel ilusal päeval kohtume päriselt ka :)

    VastaKustuta
  3. Onnesoovid sulle!!!
    Aga mina nuud alles panin Julia ja Julia kokku. Olen nainud seda vana naist koogis kokkamas, kuid ma poleks arvanud, et film ongi temast. Aitah sulle huvitava informatsiooni ja juttude eest.
    Alati ponev lugeda.

    VastaKustuta
  4. Palju õnne! Avastasin Su blogi küll siis, kui Sina mulle kommentaari kirjutasid ja sellest ajast saati hoian silma peal. Väga põnev ja hästi kirjutad.
    Jaksu!

    VastaKustuta
  5. Aitäh heade soovide eest :)
    Ma ei pea küll just arvet, millal ma täpselt selle hobi juurde jõudsin, kui just poleks filmi vaadanud ning huvi pärast oma esimese sissekande avanud.
    Igaljuhul... lugemiste ning kohtumisteni :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)