25.11.09

Tasuta

Kas hakkab silma midagi, mille hea meelega koju tooks... Usinad inimesed on korjanud kokku tänavale jäetud kraami, mille kõrval on silt: FREE! ning pannud selle kesklinnas näituseeksponaadina üles. Ühe inimese praht saabki nõnda teise inimese varaks :) 5. jaanuaril võib sama akna taha kiirustada ning tasuta jagamisel olnud esemed laiali (koju) tassida.

Taaskasutus lillepeenral...


Taaskasutus kaunistuseks! Plastikust väikesed veinitopsid on leidnud kasutust jõuluse ehte loomisel!

3 kommentaari:

  1. Anonüümne26/11/09 03:28

    Jõulukaunistus taaskautusest - eks meilgi ole tehtud jõulukellad toiduõlipudeli ülemisest osast (olid sellised ilusa spiraalse mustriga rapsiõli pudelid) ja šokolaadi ümbert võetud ilusa õhukese hõbepaberiga üle tehtud - väga kenad ja siiamaani kasutusel. Milleks osta poest hiina plastmasskellukesi? -K-

    VastaKustuta
  2. Jõulukaunistus on muidugi hea idee, aga kas seda kasutad ka järgmisel aastal? Ehk siis see kaunistus läheb ilmselt järgmisena uuele kasutusringile või siis taastootmisele juba?

    Muidu on see õige ja hea, eriti normaalne minu meelest on see "meie leidsime sellised asjad ja anname need neile, kellel vaja on" Selle tegemine Eestis näib kohati olevat nii keeruline ja ära reguleeritud. Kuidas Kanadas?

    VastaKustuta
  3. Minu meelest toimib kasutute asjade jagamine palju-palju paremini. Ma ei teagi, mis takistab eestlasi seda palju rohkem tegemast... Valehäbi... ennnast parema ja edukmana näitamise vajadus..., sest kõik peab tuliuus olema?
    Ma olen ise näinud uhket daami kallis autos tee ääres seisma jäämas ja mingi, ma ei teagi mis monstrumi prügipäeval võhivõõra maja eest endale tassimas. (Eks meiegi oleme mitu asja nõnda koju toonud :). Ja keegi ei vaata teda imeliku pilguga! Hiljem saab hoopis kiidelda, millise uhke eseme on ta niisama leidnud. (Kuigi eks siin ole hulgaliselt ka neid, kes oma antiigiärisse nõnda kaupa otsivad).

    Ma ei tea, kas kirjutasin, kuidas siinse 'kaltsuka' ees (Goodwill) nägin samuti uhket BMW'd ja Volvot poole hinna päeval kenasti parkimisplatsis seisvat. Pole midagi, et ainult vaesed otsivad seda kõige paremat müüki ;)
    Lõpuks... need on ju ainult asjad! Tähtsam on ikka see, kas oled õnnelik ja rahul ja su ümber on inimesed, kes sulle tähtsad ja armsad :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)