20.11.09

Reisijate streik ja vaateaknad

Torontot on haaranud jõuluootus. Selle kõrval tekitab hulga pahameelt ühistranspordi (TTC) piletihindade tõus uuel aastal. Eelmisel reedel kutsuti sõitjaid protestiks busse, tramme ega metrood mitte kasutama. Algul heitsin selle mõtte kõrvale, kuid siis otsustasin, võtan ka osa. Töökaaslane võttis mu peale ning koju jalutasin - "ainult" 16 km :) Võttis täpselt kolm ja pool tundi ja kuigi olin lõpuks väsinud, siis järgmisel päeval polnud väsimusest jälgegi.

Kõige rohkem pahandab mind, et hinnatõusust nii palju ette teatatakse. Nüüd on palju raskem osta münte, mis asendavad pileteid, sest kõik proovivad enale koju võimalikult palju neid ette osta (hetkel on 5-mündi limiit peal, kui mina ostan tavaliselt 20 kaupa). Ja miks mitte, kui odavamalt saab... 10 mündi pealt ühe pileti raha. Ei tea, kas ma peaksingi vähemalt kord nädalas jala käima, siis hoian selle raha sealt kokku :)

Minu fotod on kesklinna poodide vaateakendelt. Olen sama teed küll lugematuid kordi autoga läbinud, kuid jala minnes saab palju parema pildi, kuidas erinevad rahvad oma jälje jätavad (korealased, hiinlased, indialased, aafriklased, ukrainlased oma poekestega).





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)