09.11.09

Lahingus on uisuterad

Kus mujal kui Kanadas mõeldakse välja oma saade, milles võistlustulle lähevad kaheksa iluuisutamisepaari, kuid väikese nõksuga. Meespartner on nimelt hoopis NHL'i jäähokimängija! Naispartnerid on tuntud nimed, kellel taskus rahvusvahelistelt võistlustelt koju toodud medalid, kaasa arvatud olümpiamängud. Põhimõte on väga sarnane tantsuvõistluse saatele, kus üks partneritest on mõni tuntud/tunnustatud inimene.

Vaatajad hääletavad 'uisuterade lahinguski' ning võitja paar saab $100,000 (mis kroonides on umbes miljon). Aga raha ei lähe mitte endale uue auto ostmiseks või kutsale kuldketi muretsemiseks ;) Võitjad võivad ise valida, millisele heategevusorganisatsioonile raha üle kantakse! Nii kanadalik kui veel olla saab! :) Teeme midagi sellepärast et tore on teha ning aitame sellega neid, kellel oleks abi kohe hädasti vaja!

Saatejaama kodulehel on olemas videod vaatamiseks, kuid ma pole kindel, kas neid üle piiride ka näha on. Youtube annab samas hulga saatejuppe (või otsi Battle of the Blades).

Tunnistan, et nägin neid reklaamplakateid juba hulk aega tagasi üleval, kuid alles nüüd jõudsin asja lähemalt uurima! Päris huvitav vaatepilt, kui selline suur mürakas jäähokimängija pisikese ja õrna iluuisutaja kõrval on. Mõnel ei taha kange keha kohe kuidagi tantsuliigutusi järgi teha. Aga tegelikult on nad ju tublid, eriti kui on vaja oma jõudu tõstude peale kasutada. Kindlasti käib see neil palju lihtsamalt kui tavalisel meesiluisutajal :) Oleneb ka koreograafist ja muusikast, kuidas lõpptulemus välja paistab. Mõni on tõesti hästi põnev ja toredalt kokku pandud.

3 kommentaari:

  1. Ohhhh, ma teeks ka hea meelega heategevust kui saaks NHList ùKSKòIK KELLE kòrval uisutada...

    VastaKustuta
  2. tundub vahva idee olevat. veidi eestis jooksnud laulusaate moodi, et võitjapaar annetas raha oma valitud heategevuseks ja seegi tõi ehtaestlaslikult tüli majja. :D

    VastaKustuta
  3. Anonüümne10/11/09 05:50

    Väga kift saade - kahju, et Eestis cbc videosid ei näita, kuid Youtubest sai ka näha :).

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)