02.07.08

Eesti Kool Philadelphias

Siin on veel Mari pilte Eesti Kooli reisist Philadelphiasse. Minu meelest on kaks esimest eriliselt toredad - ühel tabatud kahekordne vikerkaar bussiaknast ning teisel, mis esialgu tundub nihu läinuna, on tabatud tore hetk mööduvast loodusest.


Kavas oli bussiekskursioon läbi linna. Esimesel pildil on näha, kuidas mööduvad linnaelanikud Torontost kohale sõitnud noori rõõmsalt lehvitades tervitavad.


Vahepeal ulatusid puuoksad reisijate päid paitama...


Hiina värav, mis on üles pandud ühtegi naela kasutamata ning kaunid purskaevud!


Huvitav, millisest ajastust pärineb see torn... Mari käest palju infot kätte ei saanud. Tuttavad kollased koolibussid on siingi lapsi ringi sõidutamas.



Tähelepanelikud lapsed märkasid lippude alleel Eesti lipu ära. Taas kord võib siia juurde midagi oma peaga nuputada, miks lipud üleval on.


Philadephia raekoda päikesekiirte valguses... (Mari kirjeldas mulle seda hoonet pidevalt lossina).



Mari oli erilises vaimustuses piltidest, mis majade seinu kaunistasid!


Ning veelgi rohkem nautis ta akvaariumi külastamist, kus sai väikest haikala käega katsuda ning lõpmatult palju pilte plõksida möödaujuvatest haidest (üks pilt oli siiski ka piraajadest)!





Kui Mari viimaks koju jõudis, oli ta lõmpatult väsinud. Minu kogemused ütlevad, et ongi hea! Nii raske on suure hulga lastega ringi käia, kui neil energiat liiga palju lolluste tegemiseks üle jääb ;). Samas on organiseerijad väga palju erinevaid tegevusi lühikese aja sisse planeerinud, mis mitmekülgse pildi külastatavate linnade kohta annab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)