03.07.10

Yearbook

Nii USAs, Kanadas kui Austraalias antakse gümnaasiumites ja kolledzhites välja "aastaraamatuid" ehk yearbook. Mõnest ameerika filmist on ehk silma jäänud, kuidas need on vahel välja ilmunud, kui kedagi otsitakse või meenutatakse. Raamatusse on kogutud kõigi õpilaste ja õpetajate pildid, fotomälestused tähtsamatest sündmustest ja palju muud (ülemisel pildil on näha mingit sorti sisukord). Ilmselt on igal koolil oma mõtted, kuidas seda täpselt tehakse. Kokkupanijateks ja toimetajateks on õpilased ise.

Marigi sai esimest korda endale kõvade kaantega suures formaadis raaamtu. Pildistasin neid lehekülgi, kuhu on kokku kogutud kõik üheksandikud (umbes 250!!!). Annab hea ülevaate, millised mammutkoolid need on! Tegelikult ei tähenda see, et õppegrupid suured oleks, sest kursuste valik on väga lai. Kohustuslikku inglise keelt ja matemaatikat antakse näiteks kolmel erineval tasemel.

Ja veel kaks lehekülge. Ühele on kogutud pisut kunsti, nende hulgas ka Mari pilt (vasakus alumises nurgas, oli väljas kooli kunstinäitusel). Teisel on fotod mõnest spordigrupist (neid on tegelikult hulga rohkem). Valisin välja selle, millel suusaklubi, kuhu Marigi kuulub.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)