14.12.08

Fotojaht - vana & hüljatud


Siin on ikka kombeks oma vanad asjad lihtsalt teeservale tõsta, sest muidugi korjab prügiauto selle sealt ära, kuid vahel leiavad need mittevajalikud esemed uue kodu kusagil mujal. Hästi organiseeritud taaskasutuselevõtt!


See pilt on hoopistükkis minu õe poolt hea tükk aega tagasi võetud ning esimesel pilgul paneb kindlasti mõtlema, mis sellel teemaga ühist. Kui tähelepanelikult vaadata, siis minu õetütre selja taga ripub üks kittel - minu vana kittel. Õde saatis selle pildi Tartust ning uuris, kas peab seda ikka minu jaoks alles hoidma :). Aga kujunes muidugi nii, et vana kittel sai minu poolt täielikult hüljatud, ei tahtnud ma seda sugugi järele saada :)!

Teised fotojahil osalejad on siin.

10 kommentaari:

  1. head leiud.aga see on ikka päris imelik tegelikult, et lihtsalt jäetakse diivan niiviisi hange ja astutakse eemale. pole ju mingis asjade äraviimise kohas.

    VastaKustuta
  2. Mulle selline taaskasutuse viis meeldib. Ja pildid meeldivad muidugi ka.

    VastaKustuta
  3. Diivan lumes on väga hea.

    VastaKustuta
  4. Kõik mugavused kodututele.

    VastaKustuta
  5. See diivan võiks hoopis bussipeatuses olla, nii mõnus oleks ju :P

    VastaKustuta
  6. Minu diivan oli eriliselt kerge leid, vaatasin ainult aknast välja ning nägin, et naaber oli selle oma maja ette tõstnud :)! Asjade äraviimise koht on olemas, kuid see on vajalik ainult siis, kui kraami suuremal hulgal on. Mulle meeldib siin see põhimõte: ühe inimese prügi on teisele inimesele kuld. Ei ole siin mingit valehäbi, kui taoliselt maja ette tõstetud asjad kenasti kaasa viiakse.

    VastaKustuta
  7. Need tänava äärde pandud asjad mõjuvad tavaliselt vahvalt. Eile me jalutasime mööda suurest plasmatelekast, millel oli silt, et võta mind tasuta endale, ma küll hästi ei tööta, aga ...

    VastaKustuta
  8. Anonüümne15/12/08 15:38

    Väga roheline mõtteviis ja loodussäästlik suhtumine. Polegi vaja kaugemale mööbli järgi jalutada, kui tee tiir kodutänaval:)
    Meil siin suur jama kolast lahtisaamisega - kõik metsaalused kipuvad juba jälle täis saama :( -K-

    VastaKustuta
  9. Pott nii vana välja ei näinud, aga diivan... no see on küll kümnesse! Väga head kompad on mõlemad ja ilmselt näitavad ka kuidas sealkandis taaskasutust tehakse (üliõpilaskorterid ainult tänavalt leitud mööblit täis)

    VastaKustuta
  10. Eks see pott säras tõesti uhkelt, kuigi ma pole kindel, kas sellega kõik korras oli ;).
    See taaskasutusele võtt on tõesti kenasti ja hästi loomulikult organiseeritud. Oleme isegi enda kodu jaoks vajalikku saanud, eriti algaastateil, kui rahaga just kiidelda ei saanud (kuid ega nüüdki ei põlga mõnda asja ära).
    Vabalt võib näha ka uhkes autos ringi tiirutavat prouat, kes siis teeservalt kraami kaasa võtab. Ei mingit valehäbi!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)