19.12.08

Tuisune ilm

Vahelduseks täpselt nii nagu ilmaennustajad ütlesid, lund hakkas täna hommikul sadama suure tuisu ja tuulega; ning siiani on seda järjepidevalt juurde tulnud. Siin ei pea mitte teatud kellaajaks sinu maja ees olevad kõnniteed puhtad olema. Peale lumesadu on sul aega 24 tundi.

Kuueks õhtul peaks viimaks sadu pisut järele andma ning siis algab suurem lumekoristus. Võtsin mõned pildid, kui koju tulin. Puhastasin juba meie sissesõiduteed, et Tom autoga saaks kenasti parkima (olin täna varem kodus), aga väsisin päris ära... Nüüd pean uuesti välja minema, sest varsti-varsti on ta kodus, kuigi kindlasti mitte sama kiiresti kui tavaliselt. Teedel käib liiklus praegu teosammul.





Täienduseks: lumekühveldamise „eeskirjad” siit . Tegelikult pole see naljaasi, sest igal talvel on nii mõnigi end surmaohtu seadnud, sest on südamele liiga teinud...

2 kommentaari:

  1. Oi pagan! Mina kühveldasin täna lume ära puhta mõnuga ja ei teadnudki, et on lumekühveldamise eeskirjad olemas :)
    Meil ka täna selline tuisk, linnapea lubas, et tänavad aetakse lahti 100%. Ja et prügivedu hilineb selle tõttu. Meil nimelt pannakse lumesahad prügiautode ette.

    VastaKustuta
  2. Hea jah, et nüüd mulgi lumekühveldamise kiirkursus läbi tehtud, ei tea, mis ma muidu tegema peaks :). Eriti kui pühapäevaks ootame uut suurt lumesadu!
    Ma ei teagi, kes meie linnatänavaid puhtaks ajab... Siiani olen ikka suuri sahkasid näinud, kuigi on päris palju ka väikeettevõtjaid, kes suviti aiandustööga tegelevad ja talvel lund ajavad.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)