14.08.08

Palju õnne!

Palju õnne minu pisitibule ja õeraasule!

Kirke sündis oma tädiga samal päeval, ainult mõne aastase vahega :)! Nüüd on Kirke Eesti arvestuse järgi teismeline - üksteist aastat vana!

Päev enne hakkasin tundma, et ilmselt on aeg kohe-kohe haiglasse minna, kuid oma kogemuste põhjal tahtsin võimalikult kaua kodus olla. Jagasime tol ajal teise eesti perega maja ning pereisal oli just sel päeval sünnipäev. Tema pidu oli täies hoos, ainult mina tõmbusin eemale vaikselt lootes, et siiski vean järgmise päevani välja, õe tähtsa päeva peale! Ning nii just läkski!

Kesköö paiku otsustasin, et peaks ikka minema hakkama. Kui haiglasse jõudsin, arvati, aega oleks veel, kas tahan jalutada natuke. Jalutasime siis Tomiga pisut ringi, kuid valud läksid liiga tugevaks. Kui siis end jälle haiglarahvale ilmutasin, siis ei olnud enam mingist jalutamisest juttu. Seekord ei suutnud ma kuidagi vastu panna ning palusin epiduraalsüsti, kuigi tahtsin ilma läbi saada nagu Mari puhul. Kahju, et küsisin, sest olin juba kohe-kohe sünnitamas, kui nad õige tegelase süsti tegemiseks üles leidsid, mis tähendas muidugi null-kasu ning tüütut tilgutit peale sünnitust sinu küljes...

Ilmale tuli väike tüdruklaps, keda olime pikisilmi oodanud. Eks Tomile oleks üks poisslaps meeldinud, kuid olen tähele pannud, kuidas isad kipuvad lõpuks oma tütreid palju rohkem hoidma kui poegi, ning siiani pole kunagi mureks olnud, et meie tüdrukud kirtsutaksid nina meie poolt ette võetud põnevate tegevuste peale!

2 kommentaari:

  1. Palju õnne siitpoolt ka! Emale on see ju ka väga tähtis päev.
    Ja saladuskatte all - minu pesamuna saab homme 20, oh õudus küll! Teismeliste aeg otsas siinpool :P

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Eks näe, kui hästi mul see teismelise aeg kahe tudrukuga õnnestub :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)