11.07.10

Jalgpall



Vaatan ühe silmaga jalgpalli finaali ning mõtlen samas, kuidas Torontos sellele kaasa elatakse. Kõige elavamad ja nähtavamad on praeguseks välja kukkunud, kuid olen kindel, et igalt maalt pärit jalgpallisõbrad ei saa sugugi viimast mängu Hollandi ja Hispaania vahel vaatamata jätta.

Toronto on lõbus ja kirju jalgpallivõistluste ajal, kuigi 20 aastat tagasi ma sellist asja suurt ei märganud. Nüüd müüakse tänavanurkadel osalejamaade lippe, mida saab oma autode külge kinnitada. Ja alati ei tähenda, et sa pead just sealt pärit olema. Näiteks oli ühe eestlase auto küljes Hispaania lipp, sest tema tütar veetis vahetusõpilasena mõne kuu just seal maal :)

Ja kui siis mäng mängitud ja vaadatud, võib peoga tänavale tulla! Ning rõõmsalt tuututamisega märku anda, kui võitjamaa lippu vastutuleval autol märkad. Püüdsin enne äratulekut mõned lipud autodel kinni! Kaks esimest ilmselt valmistasid paljudele fännidele suure pettumuse!


Kellele mina pöialt hoian? Pean tunnistama, et mul polegi just lemmikut. Ehk pisut rohkem hollandlastele, kuid hispaanlaste võidu puhul ei jää mul uni ka tulemata :) Peaasi, et huvitav mäng oleks!

1 kommentaar:

  1. Mina olin algul Hollandi poolt. Aga kui nägin, kui julmad mänguvötted neil olid, siis tekkis sümpaatia hoopis hispaanlastega. Tundus, et Holland üritas üksköik mis meetoditega vöita, sest mänguoskust oli ikkagi liiga vähe. Arvan, et Hispaania vöitis väljateenitult. Kahjuks ei olnud ilus mäng, hollandlased rikkusid ära.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)