30.08.08

Haapsalu

Kui nüüd kõik ausalt üles tunnistada, siis tegelikult käisime Haapsalus Tomiga just enne ta ärasõitu Valge Daami etenduse päeval. See ei tähenda, et me just nii kauaks sinna jäime (sama õhtu peale olime pigistanud veel kaks kohtumist oma sõpradega), kuid nägime ära uhked ettevalmistused daami külastuseks ning nautisime niisama toredat päeva selles väikeses linnakeses.


Kuursaali juures toimus terve päeva jooksul esinemisi, millest meiegi pisut osa saime.


Linnatänavad olid kaupmeeste päralt.





Jalutasime toidukohti valides ringi ja kuna mingit aimu polnud, milline neist kõige parem on, siis otsustasime hoopis väliköögis pakutavate toitude kasuks (Rannarootsi grill-liha). Eriti kui samas elav muusika meid lõbustamas oli! Lihtne, aga mõnus toit!


Kena ranna-äärne maja pani lausa mõtlema,
kas ei peaks siia endale pesa soetama :)

Kokkuvõttes oli meil imekena päev kahekesi, sest lapsed ei hoolinud eriti kaasatulemisest. Ega seda tihti juhtu, kus omapäi saame ringi liikuda :). Tagasisõidul sai kiiresti oma kursuseõe juurest läbi hüpatagi, kellel vanem laps suur-suur ja noorem vaevalt kahene! Imetlen neid, kellel veel jõudu "uuele ringile" minna!

2 kommentaari:

  1. No eksole - hiilisite salaja korra läbi, oleks vaid seda teadnud... ai-ai-ai...

    VastaKustuta
  2. sai jah, kuidagi vaikselt läbi lipsatud :), oli selline viimase minuti otsus kuhugi kaugemale sõita, enne kui kaasa tagasi lendas.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)