03.08.08

Veel soengutest

Nüüd on mul siis aega tegelada tühja-tähjaga nagu näiteks mängida sellega, kuidas ma välja näeksin erinevate soengutega. Internetis on mitmeid kohti, kus saad üles laadida oma pildi ning peale seda lõpmatult imestada, kuidas ainult juukselõikus ning värv inimest muudavad!

Minu esimesed pildid on kokku pandud erinevatest soengutest, mis tasuta jagatud. Kui soovid rohkem mängida, siis selle eest tahetakse juba raha saada. Peitsin raami sisse „juusteta” pildi ning „päris” pildi. Juuksed on mul pikaks veninud ning tegelikult ei jõua ma ära oodata, millal uuesti need lühemaks saavad, kuigi Tom ja lapsed on kangesti selle vastu. Aga ma olen endale lubanud, et ära saavad need lõigatud, kui õige pikkusega on. Siis lähevad mu juuksed organisatsioonile, mis valmistab heatöö korras parukaid lastele, kes võitlevad vähiga.
Teise raami sees on kuulsate filminäitlejate soengud minu nägu kaunistamas :). Mõne soengu laseks päevapealt endale pähe lõigata!

Daily Makeover

5 kommentaari:

  1. Sul on armas naeratus :)
    PS! Lühikesed juuksed ja punakas toon sobib imeliselt :D
    ... minu arvates :)

    VastaKustuta
  2. Punakas toon on täitsa vahva. Mina ei viitsi lühikeste juustega jännata, neid peab ju tihti lõikama, et ilus oleks. Ja minule neesd ei sobi ka. Praegu on poolde selga ja punased loomulikult :P

    VastaKustuta
  3. Aitäh komplimendi eest :)
    Unistan küll punastest juustest, kuid ei taha ilmselt kunagi värvimisega tegelema hakata. Olen liiga mugav ja kadestan aga edasi kõiki loomulikke punapäid!

    Lühikese soengu hoidmine nõuab tõesti tihedat lõikust, millest ma ka eriti kinni ei hoia. Aga lühemate juustega on hommikuti palju mugavam, saab kiiremini kodust välja!

    VastaKustuta
  4. Anonüümne4/8/08 08:42

    Vahva, kuidas soeng inimest muudab. Nende piltide vanusevahe kõigub vähemalt 10 aastat või isegi 20. Harjumatu on sind punapäisena näha, aga see sobib sulle:)
    Minu lapsena blond tütar muutus teismelisena kartulikoorekarva hallikas-pruuniks blondiks ja siis algas see juuste värvimine esialgu toonivate hennadega, aga kui koolis oli kord vaja ühele üritusele minna kärtspunase peaga, siis ta oma pea punaseks värvis ja nüüd käibki ringi leekivpunase lakaga. -K-

    VastaKustuta
  5. nüüd siis ei jää muud üle, kui valida soeng, mis mind kõige nooremaks teeb ning juuksuri juurde kiiruga joosta ;)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)