25.08.08

KUMU

Viimaks jõudsin uude kunstimuuseumi... Lapsed loomulikult kaasas polnud, sest hetkel on sõna "muuseum" omandanud tondi-sõna tähenduse. Pean kuidagi teises formaadis võimalikku muuseumikülastust esitama... Õnneks on nad küllalt suured, et omapäi hakkama saada või siis naabripoistega mängima jääda.


Eriliselt meeldis mulle vanem kunst ning alloleval pildil kujutatud nurgatuba, kus hulgaliselt büste välja pandud (nende seas ka mõned ajaloost tuntud isikud, kelle nime sugugi hea meelega suhu ei taha võtta, kuigi see ei tähenda, et ma nii radikaalen oleks ning ajaloo, mis ei meeldi, enda jaoks kustutan...). Põnevaks tegi juba eemalt kostev jutuvada, mis ruumis hästi tugevaks läks, nagu räägiksid kõik need kujud samal ajal. Ühe naise näo juures kuulsin lausa selgelt tema kõnet, kui pisut lähemale kummardasin. Tõeliselt põnev!!! Pidin lausa korraks maha istuma, et seda kõike endasse imada.


Olime muuseumis koos ema ja õega, kellest salaja paar pilti võtsin, kui nad kunsti nautisid. Tore on see, et lift olemas ning isegi kerged toolid, mis võib kaasa võtta, kui jalad väsivad või soov pikemalt mõne maaliga tutvuda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)