05.01.08

Talvised pildid

Enne, kui soojalaine lume minema viib, panen aasta esimesel päeval võetud pildid siia imetlemiseks. Oleks võinud minna parki, kus olevat nii mõnigi fotograaf oma uhkete kaameratega välja ilmunud. Kui meie maja ümbrus imeline välja nägi, siis park olevat olnud tõeline muinasjutumaa.

Kahjuks hüppab kohalik kliima üsna ootamatult miinuskraadides
t plussi. Teisipäevaks ennustatakse +13 ja alles paar päeva tagasi näitas kraadiklaas -15 Celsiust... Kanada on ametlikult meetrisüsteemis, kuigi inimesed on ikka kõvasti harjunud vanaga. Koolis õpetatakse uut ja enamus mõõtühikuid on siiski muudetud, ainult poes pead arvutama, kui palju kaalub näiteks nael porgandeid ja kui inimesed omavahel räägivad, siis on huvitav vaadata, kuidas erinevad asjad on erinevas mõõdus. Kui keegi teatab oma pikkust, siis ikka jalgades ja tollides, kaal on naeltes, samas on kaugused kilomeetrites. Autodel on kilomeetrinäitajad, kuid miilid on samuti kirjas. Nii on lihtsam, kui üle piiri sõita.




Kirjutasin laste „sleepover'ist”. Siin need kolm neiut hommikul veel tudivad. Kirke jalad ei paista pildil, kuid ta ajab järjepidevalt neid teki alt välja, sest ütleb, et liiga palav on nii magada. Väike Puma käib ringi ja ootab, millal keegi talle süüa annaks.
Kaks videot uue aasta vastuvõtust.
Ühe sain lõpuks ise valmis (seal on ka laste lumesõda peal)
ja teine on CityTVs näidatud ülekanne raekoja platsilt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)