19.08.08

Rõõm & kurbus


"You're spotted with happiness," teatas väiksem tibu kallistades, kui nägi minu täpilist öösärki. Ja eks ma ole õnnelik, et jälle koos lastega olen, aga samas kurb, sest Tom lendas täna tagasi koju... Nüüd ootame tema kõnet, et ta kenasti kohale jõudis!

Piilun samas ka lauluväljakult üle kantavat kontserti, kuhu minemist kaalusin. Tean, kuidas lapsed oleks ära väsinud ja päris üksi ei tahtnud neid siia jätta; ning viimaks oskas migreen mind kimbutama tulla. Jälgin esinemisi ning mõtlen öölaulupidudele, millest ise sai osa võetud - hoian neid südames edasi kui kordumatutena ja tol ajal hinge lootusega täitvatena, raske on seda tunnet võrrelda varasemate või hilisemate sündmustega minu elus...

Tegelikult on mul hea meel, et kõike otseülekandes saan jälgida, samuti nagu tänast Kanteri võitu. Kanadas poleks seda võimalust olnud!

3 kommentaari:

  1. Ilusat aega sulle Eestis.
    Siin Kanadas polnud voimalik jah naha Kanteri voistlust. Kanada kanalid naitavad oma sportlasi ja ameeriklased naitavad oma sportlasi. Isegi interneti kaudu ei olnud valjaspool Eestit spordi ulekannet voimalik naha. Kuid Eesti voitis kulla ja see on tahtis.

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Proovin kenasti välja puhata. Kui varasematel aastatel hirmsasti ringi tormasin ning meeletult palju tegemisi päevadesse kuhjasin, siis paaril viimasel korral olen püüdnud natuke rahulikumalt asja võtta :).
    Kaasa jõudis sekeldusteta Torontosse ning üle Skype'i rääkides proovis temagi kontserti internetis jälgida, kuid loomulikult ei tulnud sellest midagi välja. Saan aru, et mingid rahvusvahelised seadused ei luba teatud asju üle piiride näidata (olümpiamängud), kuid laulupidu ikka oleks võinud :(

    VastaKustuta
  3. Tere tulemast Eestisse!
    Just õigel ajal...

    ja - carpe diem :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)