23.01.08

Suusailm on tagasi

Pühapäeval tuli Torontos vaid pisut lund maha, kuid põhja pool oskas ilmataat nii äkilise pöörde teha, kus ühel hetkel paistis päike ning järgmisel oli kõik lumepilve sees, nägid enda ees vaid paari autot. Liiklus seiskus ja mitte alati õnnelikult, vaid ikka nii et autod üksteise otsa kolksatasid. Suuri vigastusi ei olnud, küll aga toimetati inimesi luumurdudega haiglasse. (Loe Toronto Star'i artiklit).

See pilt on tehtud eile kella nelja ajal Eesti Maja eest, kui seni vaikselt alla sadanud lumi äkki erilise hoo sisse sai ning peaagu samamoodi linna lumise udu sisse mähkis. Taoline lumesadu ei kestnud küll kaua, kuid Eesti Kool otsustati õhtul ära jätta, sest ilmselt kardeti sama hulle sõidutingimusi kui pühapäeval. Tegelikult oli õhtuks kõik laabunud ja taevasse kerkis eriliselt suur ja selge kuu!


Kuna lumeilm on tagasi ja suusamäed paksu lumega kaetud, siis otsustas minu pere suusad alla panna. Mina muidugi olen see usin, kes keansti ikka tööle kiirustab. Hommikul, kui Tom lastega läinud, avastasin oma üllatuseks meie Puma ja Liisu kahekesi koos kraanikaussi jagamas. Neile meeldib väga jooksvat vett limpsida, aga et nad oskavad seda sõbralikult kõrvuti teha, tuli mulle üllatusena!

2 kommentaari:

  1. Anonüümne25/1/08 09:35

    Teretulemast vesikassid! Kas nad kraani ka avada oskavad? Minu Kiisu kraanist jooksvat vett ei joo, küll aga meeldib talle seda vaadata. Teeb kraani lahti ja siis põrnitseb ennastunustavalt, kuidas vesi äravooluaugu kaudu lahkub. Esiteks on mu ilus uus vannitoakraani kang tema pisikesi hambajälgi täis. ("meesterahva asi" - "pudel" tuleb ikka hammastega lahti teha) Ning kui ma olen unustanud kraani kinni s
    idumast, siis annab see mu rahakotis tunda veearvet makstes. Teine atraktsioon on pesumasin. Kui see tööle panna, siis istub ta pesumasina peale ja põrnitseb jälle ennastunustavalt kraanikausi äravooluauku. Kui pesumasin vett välja pumpama hakkab, siis veidi vett pulbitseb äravooluaugust kraanikaussi. Seda on ju nii tore käpaga taga ajada. Huvitav, kuidas tema küll sellest aru saab, et mis toimub? Igatahes kuni tsentrifuugini istub ta pesumasina peal või tormab kohale pöörase kiirusega, kui kuuleb, et pesumasin hakkab vett välja pumpama. No kus need kassid on, kes vett ei armasta?
    -Katrin-

    VastaKustuta
  2. Õnneks nad pole veel välja nuputanud, kuidas kraani lahti teha. Tean, et kassidele meeldib voolavat vett juua, kuid Pumale võiks vist terve kannu vett kaela kallata ning ta ei teeks sellest välja. Liisu on pisut kartlikum.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)